Omoda

  • Klant: Omoda
  • Categorie: Commercial
  • 2019
Play

COMMERCIAL

In de winter van 2019 gingen we aan de slag met deze commercial van Omoda. Uitdaging hierin was om een zomerse sfeer te creëren, in februari. Met voldoende licht in de opnames, de juiste lenzen en camera's, én het zorgen voor de juiste look in de edit.. is dit gelukt. De commercial is op nationale televisie in Nederland en België uitgezonden, én werd in verschillende varianten online ingezet.

Play

CORPORATE VIDEO

Omoda heeft verschillende schoenwinkels in Nederland en België, maar is daarnaast ontzettend hard gegroeid in online verkoop. Vanuit hun hoofdkantoor en distributiecentrum in Zierikzee worden jaarlijks duizenden paar schoenen en steeds meer accessoires verzonden. Deze video is de corporate film van Omoda, waarin de kracht van het bedrijf - de medewerkers - voorop staat.

Play

FASHION VIDEO'S

De nieuwste schoenentrends voor de zomer van 2018 filmden we gelijktijdig met de fotoshoot voor Omoda. Van dit materiaal maakten we verschillende edits voor diverse social media platformen. Met hetzelfde model en dezelfde locatie als de fotoshoot, sluiten video en foto's optimaal op elkaar aan.

Play

HOW TO VIDEO'S

Een van de formats die wij met en voor Omoda hebben ontwikkeld, zijn how to video's. In heldere taal worden binnen korte tijd praktische tips gegeven. Bijvoorbeeld over het schoonmaken van je sneakers, het zomerklaar maken van je voeten, of het leren lopen op steeds hogere hakken. 

omoda making of
Play

PRODUCT VIDEO'S

Dit video format is ideaal om in korte tijd veel schoenen te laten zien. Met een nieuwe collectie, of rondom thema's zoals high heels, hakken of sneakers, hebben wij al zulke video's geproduceerd. Muziek zorgt voor sfeer, en een strakke montage helpt om het tempo in de video's te houden.

Play

OMODA APP PROMO

Om hun app te promoten, zette Omoda in 2016 deze video in. Online, in de winkels, én als bioscoopreclame bereikte deze video een groot publiek.

Play

X-MAS ACTIE

De kerstactie van Omoda was een groot succes. Via social media konden Omoda-fans laten weten wat hun favorieten schoenen waren. Vlak voor Kerst ging het team van Omoda heel Nederland door om 5 winnaars te verrassen. Wij creeërden de teaser-video's voor de actie en deze aftermovie die laat zien hoe de winnaars verrast werden.

Play

FASHION VIDEO'S

In 2016 waren we te gast bij 3 fotoshoost van Omoda. Terwijl de fotograaf op een prachtlocatie de foto's voor het magazine maakte, filmden wij de modellen én heel veel schoenen! Zo sloten video en fotografie naadloos op elkaar aan.