Zeelandia International

  • Klant: Zeelandia
  • Opdrachtgever 10uur
  • Categorie: Commercial
  • 2015
Play

BROOD & BANKET - HOW TO VIDEO'S

Zeelandia ontwikkelt en produceert bakkerij-ingrediënten voor brood en banket. In 70 landen is het bedrijf actiefVoor de promotie van hun producten en als ondersteuning van hun service, gingen we regelmatig voor Zeelandia aan de slag. Leuk, en vaak ontzettend lekker! 

De meesterbakkers van Zeelandia delen regelmatig hun kennis en ervaring. Met how-to video's inspireren zij collega's over de hele wereld. Meerdere keren hebben we inmiddels het mooiste (en lekkerste) brood en banket mogen filmen. De video's worden wereldwijd gebruikt op social media, in de digitale nieuwsbrief, en op de website van Zeelandia.

Play

DE PERFECTE OLIEBOL - PRODUCT VIDEO / INSPIRATIE

Oliebollen eten hebben veel mensen wel onder controle. Maar bij het maken van de perfecte oliebol komt nog best wat kijken. Zeelandia is expert. Meesterbakkers Rob en Joost leggen uit en laten zien hoe je de perfecte oliebol maakt. Deze video is online ingezet en tijdens workshops.

Play

BAKE UP DAY - EVENT VIDEO

Jaarlijks nodigt Zeelandia hun klanten uit om bij te praten en te inspireren. De Bake up Day staat vol presentaties, workshops én natuurlijk de lekkerste hapjes.